Jeugd

In 2009 zijn we begonnen met onze vernieuwde jeugdafdeling. Op dit moment spelen ongeveer twintig kinderen bij Rapid Rosmalen. Wij zijn een gezellige sportvereniging waar een ontspannen en sportieve sfeer hangt. Wij vinden het leuk om kinderen kennis te laten maken met onze mooie sport. Dynamic Tennis leent zich uitstekend voor beoefening door kinderen vanaf ongeveer 8 jaar oud. Er wordt gespeeld met licht materiaal en een zachte foambal. Kinderen die op tennis gaan maken soms op een soortgelijke manier kennis met deze racketsport. Dynamic Tennis is echter gemakkelijker aan te leren. Het spel is minstens even intensief als andere racketsporten, omdat er op een badmintonveld gesport wordt. En toch is het tennis, wat kinderen aanspreekt.

Spelen als jeugdlid bij Rapid Rosmalen

Wij bieden cursussen aan (voor aspirant jeugdleden), trainingen en wedstrijden (voor jeugdleden). Bij onze trainingen ligt het accent op conditieverbetering, techniek en spelplezier. Wij trainen in niveaugroepen, onder begeleiding van jeugdtrainers. Naast het sporten organiseren wij ook andere leuke activiteiten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze jeugdafdeling? Kom dan een keer langs. Op zaterdagochtend spelen wij in het Sportiom. Rackets en ballen zijn in de zaal aanwezig. De jeugd traint in verschillende groepen tussen 10.00 en 12.00 uur.

Spelen bij Rapid Rosmalen

Je mag eerst drie keer gratis meespelen. Zo kun je kijken of je het leuk vindt. Word je lid, dan krijg je op zaterdagochtend training. Ook ga je competitie spelen tegen leeftijdsgenootjes. We hebben verschillende jeugdtoernooien waar je aan mee kunt doen. Je speelt dan tegen leeftijdsgenootjes van andere verenigingen. De bond organiseert elk jaar in juni een supergezellig jeugdkamp en naast al het tennissen organiseren wij ook andere activiteiten.

Wat heb je nodig?

Wij zorgen voor rackets en ballen. Neem zelf sportkleding mee en natuurlijk zaalsportschoenen (zonder zwarte zolen). Bij ons kun je je eigen racket bestellen en een mooi clubshirt lenen tijdens toernooien.

Contributie

Bekijk hieronder de verschillende tarieven. Als je later in het seizoen je aanmeldt, betaal je slechts een gedeelte hiervan.

Jeugd (8 t/m 12 jaar)

Je betaalt per seizoen 82 euro. Je speelt op zaterdag en volgt training. Je mag meedoen aan interne en externe toernooien. Je bent lid van de Dynamictennis Bond Nederland.

Jeugd (13 t/m 17 jaar)

Je betaalt per seizoen 97 euro. Je mag op zaterdag en dinsdag spelen. Je volgt training. Je mag meedoen aan interne en externe toernooien. Je bent lid van de Dynamictennis Bond Nederland.

Studenten vanaf 18 jaar (mbo/hbo/wo)

Je betaalt per seizoen 102 euro. Je mag op zaterdag en dinsdag spelen. Je kunt training volgen (bij de volwassenen). Je mag meedoen aan interne en externe toernooien. Je bent lid van de Dynamictennis Bond Nederland.